شكوه 22بهمن به روايت يك رسانه ضد انقلاب (خبر ويژه)
يك رسانه وابسته به ضدانقلاب خارج نشين، گزارش جالبي از راهپيمايي باشكوه 22 بهمن منتشر كرد.
اين رسانه كه توسط شماري از روزنامه نگاران زنجيره اي فراري و مقيم آمريكا و اروپا مديريت مي شود، به نقل از يكي از عناصر فعال در فتنه سبز نوشت: روز جمعه 22 بهمن از روي كنجكاوي به ميدان آزادي رفتم. وقتي با موسسه كرايه اتومبيل تماس گرفتم، فرد پشت خط گفت خيابان هاي اطراف مسير بسته است و نمي توانيم سرويس به شما بدهيم. با قطار مترو رفتم. هر چه به ايستگاه آزادي نزديك تر مي شديم، واگن شلوغ تر مي شد. وقتي قطار به ميدان توپخانه كه ايستگاه مركزي مترو تهران است رسيد، جمعيت واگن ها دو برابر شد، به نحوي كه احساس خفگي به آدم دست مي داد. وقتي قطار به ايستگاه آزادي رسيد، مسافران به طرف خروجي رفتند، اما ازدحام در حدي بود كه خروج جمعيت چند دقيقه طول كشيد. وقتي به خيابان رسيدم، متوجه شدم كه شلوغ بودن خيابان باعث كندي حركت مسافران در پله هاي ايستگاه شده بود.
گزارشگر «خودنويس» مي افزايد: ازدحامي كه در خيابان آزادي مشاهده مي كردم، برايم يك تجربه جديد بود. تصميم گرفتم از پل عابر پياده عبور كنم تا از آن بالا اطراف ميدان آزادي را تماشا كنم. جاي خالي نبود و كله هاي مردم همه جا را سياه كرده بود. به علت زيادي جمعيت حدود شش دقيقه طول كشيد تا به پايين پله هاي آن طرف پل رسيدم. در پياده رو يك گوشه خلوت را پيدا كردم و همان جا ايستادم. صداي سخنان احمدي نژاد از بلندگوها پخش مي شد. تلاش كردم به طرف ميدان آزادي بروم، اما بقيه همچنين قصدي داشتند و راهي به جلو پيدا نكرديم. ايستادم تا سانديس خورها را تماشا كنم اما اشتباه فكر مي كردم. مردم آمده بودند تا دلشان را راضي كنند. بسياري از جمعيتي را كه ديدم، افراد عادي بودند و با ميل و اراده خودشان به آنجا آمده بودند. من تا پيش از اين تصور مي كردم فقط كساني كه ريش و چادر دارند يا كارمند سازمان هاي دولتي هستند در اين مراسم ها شركت مي كنند. من فكر مي كردم خيلي ها به خاطر سانديس مي آيند. من فكر مي كردم همه الكي مي آيند كه آمده باشند، اما همه اشتباه بود.
وي همچنين نوشت: كساني كه من روز 22 بهمن در خيابان آزادي تهران ديدم، مردم ايران بودند. كساني كه صبح تا شب در تاكسي و اتوبوس و مترو و مغازه ها و ادارات و دانشگاه آن ها را مي بينم و از كنارشان رد مي شوم. كساني كه مي ديدم، ملت ايران بودند.امسال برخلاف سال گذشته جمعيت بيش تري به ميدان آزادي رفته بودند. اما چطور اين اتفاق افتاد؟ پرسشي را از خودم و شما مي پرسم و آن اينكه «چند درصد از جمعيت ميليوني كه در خيابان آزادي حضور داشتند مانند من در سال 88 طرفدار جنبش سبز بودند ولي بعد در شرايطي قرار گرفتند كه احساس افراد فريب خورده را داشتند؟ كساني كه هنوز نمي خواهند قبول كنند كه بازيچه قدرت نمايي گروه هايي شدند كه حتي با يكديگر اتحاد ندارند، براي روز 25 بهمن برنامه ريزي مي كنند. كاش آن ها روز 22 بهمن 89، حاضر مي شدند و تعداد خودشان را با جمعيتي كه مي ديدند، مقايسه مي كردند. آنها سال گذشته در حالي ايده اسب تروا را مطرح كردند كه مي گفتند آخرين راهپيمايي 22 بهمن را رقم خواهيم زد، اما 365 روز بعد شلوغ ترين راهپيمايي 22 بهمن برگزار شد و من خودم شاهد آن بودم.»
اين عنصر فعال در فتنه سال گذشته، گزارش خود را با اين جملات به پايان برده است: ما فريب كساني را خورديم كه بر سر رسيدن به قدرت با يكديگر نيز اختلاف داشتند و مردم را سپر خودشان كردند و وقتي همه چيز خراب شد، به خانه هايشان برگشتند و به سادگي مردمي كه باورشان كرده بودند، خنديدند. راهپيمايي 22 بهمن امسال نه مشت محكم به دهان استكبار جهاني بود، نه شيطان بزرگ و نه انگليس [!]. 22 بهمن امسال (...)بزرگي بود به كساني كه تصور مي كردند ملت ايران فقط كساني بودند كه فريب آن ها را خوردند و هرگز ديگران را به حساب نياوردند. راهپيمايي 22 بهمن امسال را سانديس خورها برگزار نكردند. آن ها مردم بودند. مردمي كه تا امروز توسط مهاجراني و نبوي و موسوي و كروبي فيلتر شده بودند تا ديده نشوند.
يادآور مي شود پايگاه اينترنتي خودنويس يكي از رسانه هاي ضدانقلابي فعال در عرصه آشوب طلبي و راديكاليزم به شمار مي رود. اين رسانه ضد انقلابي، در مطلب ديگري سرنگوني مبارك در روز 22 بهمن را مورد اعتراض قرار داده و نوشته است: آقاي مبارك! انصاف نداشتي، تقويم هم نداشتي؟ همه دوست داشتيم كناره گيري مبارك نه در روز 22 بهمن بلكه كاش در روز پيش يا پس از آن پيش مي آمد تا اين موفقيت نيز همچون انقلاب 32 سال پيش ايران، به سود حاكمان جمهوري اسلامي قابل مصادره نباشد. اما مبارك تقويم هم نداشت.
نظرات شما عزیزان:
برچسب ها : شكوه 22بهمن به روايت يك رسانه ضد انقلاب (خبر ويژه), يك رسانه وابسته به ضدانقلاب خارج نشين, گزارش جالبي از راهپيمايي باشكوه 22 بهمن منتشر كرد, ,